TP-Link Deco X20 Wifi 6 Smart Wifibooster (1-pack)

TP-Link Deco X20 Wifi 6 Smart Wifibooster (1-pack)

Op voorraad

TP-Link Deco X20 Wifi 6 Smart Wifibooster (1-pack) ·€ 69,95

TP-Link Deco X20 Wifi 6 Smart Wifibooster (1-pack)

Toevoegen Verder winkelen

TP-Link Deco X20 mesh wifi 6

Wil je nu alvast de technologie van de toekomst? Waar alles en iedereen tegelijkertijd verbonden is met wifi. Waar vol gegamed kan worden terwijl op de achtergrond nog een Netflix serie gestreamd wordt. Waar de wifi-wasmachine op afstand wordt aangezet terwijl een slimme deurbel de voordeur in de gaten houdt. En waar een slimme thermostaat zorgt dat toch iedereen zijn hoofd koel houdt. Dan is wifi 6 voor jou.

Nu exclusief voor Ziggo klanten een SmartWifi startpakket met één Wifibooster. Bestel er één of direct zoveel als nodig om je hele huis te voorzien van wifi 6. Ook te combineren met onze andere smart Wifiboosters.

Wifi 6: sneller internet, nog meer apparaten
Wifi 6 is de allernieuwste versie van draadloos internet in huis, waarmee je sneller én met meer apparaten tegelijk kunt internetten. Uiteraard moeten jouw apparaten dan ook geschikt zijn voor wifi 6. Hierdoor videobel je zonder haperingen met collega’s terwijl je slimme deurbel afgaat en je huisgenoot boven zit te gamen. Dankzij één of meer Deco X20’s heb je namelijk overal in huis de beste verbinding.

Wanneer kies je voor de TP-link Deco X20 met wifi 6?
De Deco X20 is ideaal als je met meerdere mensen in huis woont en als je vaak met veel apparaten tegelijk online bent. Dit komt doordat wifi 6 niet alleen sneller is, maar ook meer apparaten op hetzelfde moment van perfecte wifi kan voorzien. Deze smart wifibooster heeft bovendien een 10% groter bereik dan eerdere wifiboosters. Voor de gamers: de Deco X20 heeft een lagere latency bij game consoles. Tot slot is dit product voorzien van extra online bescherming, zoals antivirus en ouderlijk toezicht. Zo heb je een zorgeloze en veilige online ervaring.

Hoeveel smart Wifiboosters heb ik nodig in huis?
De Deco X20 heeft een vergelijkbaar bereik als je modem en gebruik je om je wifi-netwerk uit te breiden. Bereikt je modem ongeveer de helft van je huis? Dan heb je één extra Deco X20 nodig. Om je hele huis te voorzien van perfecte wifi heb je meestal drie X20 Wifiboosters nodig.

Eenvoudige installatie met app
Je installeert de TP-Link Deco X20 gemakkelijk met behulp van een app. Download de app op je telefoon of tablet en volg de stappen op je scherm. Vervolgens heb jij direct toegang tot je eigen, snelle wifi-netwerk.

Aantal 1
Wifi-dekking maximaal 200 m²
Frequentie 2.4 GHz en 5 GHz draadloze verbinding
App TP-link app
Snelheid tot 1800 Mbit/s
Ethernet aansluiting Ja 2x
Spraakbesturing Alexa
Garantietermijn 3 jaar

Bestellingen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Vóór 19:00 besteld betekent meestal dat er de volgende dag geleverd wordt. Bestellingen in het weekend worden uiterlijk op dinsdag geleverd.

Op het moment dat jouw bestelling klaar is voor verzending ontvang je een e-mail met de track & trace code. Met die code volg je de levering en kan je indien gewenst het aflevermoment online aanpassen.

Ik wil graag mijn bestelling wijzigen, hoe doe ik dat?

Een bestelling kan niet gewijzigd worden aangezien wij er direct mee aan de slag gaan. Weiger de levering aan de deur dan annuleren wij de bestelling en storten wij het geld terug op je rekening.

Pakket is nooit afgeleverd wat kan ik doen?

Dit is vervelend, chat met ons op www.randapparatuur.ziggo.nl dan lossen we dit voor je op (ma-vr 08:00-20:00 & za 08:00-18:00).

Heb je een vraag over je bestelling of levering?

Heb je een track & trace code ontvangen kijk dan eerst waar het pakket zich nu bevindt. Kom je er niet uit gebruik dan de chat functie rechts op de pagina (ma-vr 08:00-20:00 & za 08:00-18:00).

Verzendkosten

Komen er nog verzendkosten bij mijn bestelling?

Er komt nog €2,50 aan verzendkosten bij een bestelling.

Levering

Kan ik mijn bestelling ook in het buitenland laten leveren?

We leveren alleen in Nederland.

Kan ik zien wanneer mijn product geleverd wordt?

Zodra we de verzending hebben aangeleverd bij de Post-NL ontvang je een email met de Track & Trace code. Met behulp van deze code kun je de verzending volgen. Het is ook nog mogelijk het bezorgmoment aan te passen via deze code.

Retour sturen

Kan en mag ik mijn bestelling retour sturen?

Natuurlijk! Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om het product gratis te retourneren middels het retourformulier. Na ontvangst maken wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag over naar je rekening.

Ik heb een defect product ontvangen, wat nu?

Stuur het defecte product terug middels het retourformulier en geef aan dat het defect is. Na ontvangst maken wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag over naar je rekening. Je kunt in de shop direct een nieuw product bestellen.

Ik heb het pakket geweigerd aan de deur, hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij weigering aan de deur zullen wij deze bestelling voor je annuleren. Wij maken dan binnen 14 dagen het betaalde bedrag over naar je rekening.

Ik ben mijn retourformulier kwijt, wat nu?

Download hier een nieuw retourformulier.

Contact

Ik heb een vraag hoe kan ik die het beste stellen?

Gebruik de chat functie rechts op de pagina (ma-vr 08:00-20:00 & za 08:00-18:00).

Kan ik ook op een andere manier contact opnemen?

Ga naar contactformulier.

Garantie

Heb ik garantie?

Op alle producten in de Ziggo Webshop is een garantietermijn van 2 jaar van toepassing. Bewaar daarom de factuur goed. Deze dient tevens als garantiebewijs in het geval een product defect is of niet meer werkt. Neem in dat geval contact met ons op via chat via deze Ziggo Webshop.

👋
Chat